Aamir Khan wil speciale screening van Laal Singh Chaddha organiseren voor Tom Hanks

Bollywood acteur Aamir Khan wil speciale screening van Laal Singh Chaddha organiseren voor Tom Hanks

Filmfans reageerden super enthousiast toen Bollywood acteur Aamir Khan de Hindi-remake van Forrest Gump aankondigde. De Engelse film is uitzonderlijk en met ervaren Hollywood-ster Tom Hanks in de hoofdrol heeft het de lat en de verwachtingen van de Hindi-remake alleen maar hoger gelegd.

Geruchten gaan dat Aamir Khan van plan is om een ??speciale vertoning van Laal Singh Chaddha te organiseren voor Tom Hanks.

“Aamir Khan is van plan om een ??speciale vertoning van Laal Singh Chaddha voor Tom Hanks te organiseren. Dit zal sowieso plaatsvinden voor de releasedatum van de film. Aamir hoopt de screening in Amerika te houden en hier ook persoonlijk bij aanwezig te zijn. Op dit moment wordt gekeken naar de mogelijkheden. Hij is erg benieuwd naar de mening van Tom Hanks”, aldus een productiemedewerker.

De film is geregisseerd door Advait Chandan en betreft een co-productie door Aamir Khan, Kiran Rao en Viacom 18 Motion Pictures. Naast Aamir Khan maken ook Kareena Kapoor Khan, Mona Singh en Naga Chaitanya deel uit van de cast. De film staat gepland voor een release op 11 augustus 2022.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.