Kapil Dev was niet onder de indruk toen hij de Bollywood film 83 voor het eerst zag

Kapil Dev was niet onder de indruk toen hij de Bollywood film 83 voor het eerst zag

Cricket legende Kapil Dev zegt dat hij niet onder de indruk was toen hij de Bollywood film 83 voor de eerste keer had gezien.

83 is weer in het nieuws! Ditmaal omdat de film nu te bekijken is op Netflix en Disney+Hotstar. De film vertelt het verhaal van het Indiase nationale cricketteam dat onder leiding van Kapil Dev de Cricket World Cup in 1983 wist te winnen.

Kapil Dev gaf onlangs in een interview zijn reactie op de film. Hij gaf toe dat de film de eerste keer dat hij hem zag geen emotionele impact op hem had, maar wel de tweede keer.

“Toen ik de film voor de eerste keer zag, dacht ik: Oké, dit is een film en het heeft niet veel indruk op mij gemaakt. Maar toen ik het voor de tweede keer zag kon ik gewoon niet stoppen met huilen. Ik ben sowieso wel een erg emotioneel persoon.”

“Dit is hoe we speelden. 98 procent van de film is accuraat. Er zijn wat aanpassingen geweest met mensen en de omgeving, maar het verhaal klopt”, aldus Kapil Dev.

Kapil is trots op het hele team achter 83, van regisseur Kabir Khan, Ranveer Singh tot aan iedereen die heeft meegewerkt aan de film.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.