Bridgerton kiest Bollywood nummer voor soundtrack

Bridgerton kiest Bollywood nummer voor soundtrack

De titelsong van de Bollywood film Kabhi Khushi Kabhi Gham maakt deel uit van de soundtrack van het tweede seizoen van de Netflix serie Bridgerton.

Het tweede seizoen van de Netflix-drama Bridgerton komt binnenkort uit. En Netflix heeft onthuld dat het nieuwe seizoen van de show een orkestcover bevat van de titelsong van Karan Johar’s Kabhi Khushi Kabhie Gham. Deze versie is gecomponeerd door Kris Bowers.

Showrunner Chris Van Dusen vertelt dat er een methode is voor het kiezen van de juiste nummers voor de serie. “Ik heb al deze nummers gekozen om zeer specifieke redenen. Elk nummer is ongelooflijk krachtig en diep emotioneel op zijn eigen speciale manier. Ik probeer altijd veel verschillende nummers voor een bepaalde scène voordat ik het perfecte nummer heb gevonden om te gebruiken. Ik kan dit seizoen niet enthousiaster zijn over onze muzikale afspeellijst.”

Naast Kabhi Khushi Kabhi Gham bevat het komende seizoen ook coverversies van nummers zoals Nirvana’s Stay Away, Madonna’s Material Girl, Rihanna’s Diamonds, Robyn’s Dancing on my own, Alanis Morissette’s You Oughta know, Harry Styles’ Sign of the times, Calvin Harris’ How Deep is your love en Miley Cyrus’ Wrecking Ball.

Het tweede seizoen van Bridgerton verschijnt op 25 maart.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.