Release Bollywood film Pathan uitgesteld?

Release Bollywood film Pathan uitgesteld?

Shah Rukh Khan’s langverwachte Bollywood film Pathan wordt naar verluidt niet uitgebracht met Diwali 2022.

Indiase media melden dat de makers de keuze om de film tijdens de feestdagen uit te brengen hebben herzien. Yash Raj Films wil alles uit de kast trekken om ervoor te zorgen dat Pathan alle verwachtingen overtreft.

“Shah Rukh Khan na vier jaar zijn comeback. En aangezien Pathan deel uitmaakt van het spionage-universum van Yash Raj Films, waarin het deel uitmaakt van de Tiger-franchise en Hrithik Roshan’s War, wordt elk klein detail van de film nauwkeurig bekeken”, aldus een productiemedewerker.

Yash Raj Films heeft nog niet gereageerd op het nieuws.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.