Bollywood acteur Ahan Shetty ontkent trouwplannen

Bollywood acteur Ahan Shetty ontkent trouwplannen

Enkele dagen geleden begon het gerucht dat Bollywood acteur Ahan Shetty in het huwelijksbootje wil stappen met zijn vriendin Tania Shroff. Ahan reageerde in een recent interview op de geruchten en ontkent dat er sprake is van huwelijksplannen.

“Mijn focus ligt op dit moment op mijn werk. Ik begin binnenkort aan mijn tweede film. Wanneer ik het gevoel heb dat ik iets over mijn priveleven wil delen, dan zal ik dat niet verbergen”, zegt de 26-jarige acteur.

De geruchten over een mogelijk huwelijk doen hem niet zoveel. “Mijn relatie is iets dat niet geheim heb gehouden. Ik ben heel eerlijk geweest. Dat gezegd hebbende, is het soms niet eerlijk dat dergelijke artikelen verschijnen, maar dat heb je niet echt in de hand.”

De acteur voegt toe dat de speculatieve nieuwsitems zijn relatie met Tania nooit beïnvloeden, want “daarvoor begrijpen wij elkaar te goed”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.