Bollywood acteur Ranveer Singh bevestigt dat Simmba franchise is

Bollywood acteur Ranveer Singh bevestigt dat Simmba franchise is

Toen Bollywood acteur Ranveer Singh en regisseur Rohit Shetty voor het eerst samenkwamen, was het voor de film Simmba waar het publiek van genoot. De acteur heeft nu bekendgemaakt dat de film een vervolg krijgt.

“Het was altijd de bedoeling om hier een franchise van te maken. Wanneer Rohit sir besluit om dit vervolg te maken, dan ben ik er natuurlijk bij. Want Simmba is één van mijn favoriete personages om te spelen”, zegt Ranveer.

Ranveer was recent nog in zijn Simmba- personage te zien in de film Sooryavanshi en zijn korte cameo werd gewaardeerd. De acteur heeft een flink aantal films in de maak, waaronder een andere samenwerking met Rohit Shetty getiteld Cirkus die naar verwachting dit jaar zal uitkomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.