Release Bollywood film Laal Singh Chaddha uitgesteld?

Release Bollywood film Laal Singh Chaddha uitgesteld?

De releasedatum van de Bollywood film Laal Singh Chaddha wordt uitgesteld.

De film, met in de hoofdrollen Aamir Khan en Kareena Kapoor Khan, zou eerst op 14 februari 2022 worden uitgebracht. Deze datum bleek alsnog te vroeg en dus werd de film uitgesteld naar 14 april. Echter, op deze dag hebben ze concurrentie van KGF: Chapter 2.

KGF: Chapter 2 is één van de langverwachte films van het jaar met een solide fanbase. De makers willen het risico op verlies vermijden. En dus hebben ze besloten om de releasedatum nogmaals te verschuiven. Daarnaast vrezen de makers dat de film voor april nog niet klaar is.

Het zou heel goed kunnen dat de film dit jaar rond Diwali uitkomt. En om concurrentie met Pathan te vermijden, kijken de makers naar een datum voor Diwali.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.