De cameo’s in Bollywood film Brahmastra

De cameo's in Bollywood film Brahmastra

Veel mensen kijken uit naar de Bollywood film Brahmastra. De hoofdrollen worden gespeeld door Ranbir Kapoor en Alia Bhatt. Maar wat veel mensen niet weten is dat er ook enkele cameo’s in de film zitten.

“Ik heb mij gerealiseerd dat het tijd kost wanneer je een film maakt. Je moet het tijd geven. Je hebt de kracht van het werken met mensen die echt om je film geven. Ze hebben je film niet alleen getekend omdat het hen geld oplevert of omdat ze een verplichting voelen. Het is omdat ze er echt in geloven”, aldus Karan Johar.

“En dat is wat er gebeurde met Brahmastra. Nagarjuna kwam hij aan boord. Ook Shah Rukh Khan heeft een cameo voor ons gedaan. En Amitabh Bachchan komt er ook in voor. Dit is niet alleen onze film; het is de film van iedereen. Het is alsof we allemaal deel uitmaken van deze ene grote megafilm die we de wereld willen laten zien. Wij willen dat deze film elke hoek in ons land en de wereld bereikt. Wij doen dit niet voor het geld. Wij hebben het nodig om de afgelopen zeven jaar te valideren”, voegt hij toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.