Bekijk de eerste teaser van de Bollywood film Bunty Aur Babli 2

Bekijk de eerste teaser van de Bollywood film Bunty Aur Babli 2

De eerste teaser van de Bollywood film Bunty Aur Babli 2 is uit. De komedie vertelt het verhaal over twee sets van oplichters. Deze paren komen uit verschillende generaties en nemen het tegen elkaar op. Het wordt een kat-en-muisspel waarin ze proberen te bewijzen welke generatie nu ‘beter’ is.

De makers brengen deze rivaliteit in beeld door deze innovatieve teaser. “De rivaliteit is gewoon hilarisch vanwege de intelligente manier waarop het script is geschreven die deze waanzin laat zien”, aldus Saif Ali Khan.

Bunty Aur Babli 2 is geregisseerd door Varun V. Sharma. Hij werkte eerder als assistent-regisseur aan YRF’s grootste blockbusters Sultan en Tiger Zinda Hai. De film, met in de hoofdrollen Saif Ali Khan, Rani Mukherji, Siddhant Chaturvedi en debutante Sharvari, wordt op 25 oktober 2021 wereldwijd uitgebracht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.