NCB zal naar verluidt zaak Aryan Khan niet vervolgen

NCB zal naar verluidt zaak Aryan Khan niet vervolgen

Gisteren werd bekend dat Aryan Khan, zoon van Bollywood acteur Shah Rukh Khan, is gearresteerd nadat de NCB een inval had gedaan op een cruiseschip in Mumbai. Naast Aryan werden ook 7 anderen opgepakt en meegenomen.
Drie gearresteerden, waaronder Aryan, verschijnen deze ochtend voor de rechter.

De advocaat die Aryan’s zaak leid is Satish Manshinde. Hij werkt veel met Bollywood acteurs en heeft in het verleden Sanjay Dutt en Salman Khan verdedigd. Meest recent kennen we hem als de advocaat van Rhea Chakraborty in de zaak van Sushant Singh Rajput.

Aryan werd in de nacht van zaterdag op zondag opgepakt. Volgens de Indiase media had de 23-jarige drugs bij zich. De hoeveelheid die hij bij zich had schijnt te vallen onder de hoeveelheid dat men bij zich mag hebben voor eigen gebruik. Aryan is aangeklaagd op grond van de artikelen 8C, 20B, 27 en 35 van de Wet Verdovende Middelen en psychotrope stoffen (NDPS).

De 23-jarige heeft 1 dag in de gevangenis gezeten en zijn advocaat zal vandaag direct een verzoek indienen om hem op borgtocht vrij te laten. Mocht dit het geval zijn dan zal de NCB de zaak naar verluidt niet verder vervolgen. De verwachting is dat hij vandaag vrijkomt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.