Rohit Shetty gaat webserie maken voor Amazon Prime Video

Rohit Shetty van plan om webserie te maken voor Amazon Prime Video

Bollywood filmmaker Rohit Shetty staat bekend om zijn blockbusters Singham en Simmba en wacht nu met smart op de release van zijn nieuwste film Sooryavanshi. Dit zijn allemaal films met de focus op een politieagent. Dit gaf hem het idee om een gerelateerd concept te ontwikkelen voor een webserie voor Amazon Prime Video.

Het concept is al voorgesteld aan diverse acteurs. Volgens de laatste berichten zijn er al gesprekken gaande voor de hoofdrol met Vicky Kaushal, Sidharth Malhotra en Tiger Shroff. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd.

De webserie wordt overigens niet door Rohit geregisseerd. Hij zal dit overdragen aan zijn assistent-regisseur Sushwanth Prakash.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.