YRF maakt releasedata bekend van Bunty aur Babli 2, Shamshera, Prithviraj en Jayeshbhai Jordaar

YRF maakt releasedata bekend van Bunty aur Babli 2, Shamshera, Prithviraj en Jayeshbhai Jordaar

YRF heeft een enorme line-up van grote films die al bijna twee jaar wachten om op het grote scherm te verschijnen.

De eerste in de rij voor release is Bunty Aur Babli 2. Er is een grote fanbase voor Bunty aur Babli van Rani Mukherji en Abhishek Bachchan. De film zat vol humor en bevatte onberispelijke chemie tussen de acteurs. Nu komt het vervolg waarin de hoofdrollen zijn weggelegd voor Siddhant Chaturvedi en Sharvari en Rani Mukherji en Saif Ali Khan. De film staat gepland voor een release op 19 november 2021.

De volgende in de rij is Prithiviraj met in de hoofdrol Akshay Kumar. Deze verschijnt op 21 januari 2022. Eén maand later, op 25 februari verschijnt Jayeshbhai Jordaar met in de hoofdrol Ranveer Singh. En 0- 18 maart 2022 verschijnt Shamshera met in de hoofdrollen Ranbir Kapoor, Sanjay Dutt en Vaani Kapoor.

Welke van deze films wil jij heel graag zien?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.