Bollywood acteur Akshay Kumar weer aan het werk

Bollywood acteur Akshay Kumar weer aan het werk

Bollywood acteur Akshay Kumar heeft een paar tumultueuze dagen achter de rug toen zijn moeder Aruna Bhatia één dag voor zijn verjaardag overleed. De acteur maakte het trieste nieuws via Twitter bekend.

“Ze was mijn kern. En vandaag voel ik een ondraaglijke pijn in de kern van mijn bestaan. Mijn moeder, Aruna Bhatia, heeft deze wereld vanmorgen vredig verlaten en is met mijn vader herenigd in de andere wereld”, aldus Akshay.

Maar nu is Akshay Kumar alweer aan het werk. Hij is van het weekend op het vliegtuig gestapt richting Engeland. Hier gaat hij verder aan zijn nieuwe film van producent Vashu Bhagnani. Akshay staat altijd al bekend als één van de meest hardwerkende acteurs in de industrie geweest. En zelfs na deze dagen van intens verdriet is hij niet van plan om zijn producent teleur te stellen.

Wij wensen hem veel sterkte in deze moeilijke tijd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.