Bollywood actrice Alia Bhatt wil naar Hollywood

Bollywood actrice Alia Bhatt wil naar Hollywood

Na Priyanka Chopra Jonas en Deepika Padukone lijkt ook Bollywood actrice Alia Bhatt te dromen over Hollywood. Volgens de laatste geruchten heeft zij zich ingeschreven bij een gerenommeerd talentbureau.

Alia zou zich naar verluidt hebben aangemeld bij het Hollywood-talentenbureau – WME. William Morris Endeavour Entertainment (WME). Dit is een Amerikaans talentenagentschap dat voornamelijk is gevestigd in Beverly Hills, Californië. Tekenen bij dit bureau betekent dat ze wel degelijk serieuze interesses heeft voor Hollywood.

WME heeft talenten als Jessica Alba, Ben Affleck, Matt Damon, Christian Bale, Whoopi Goldberg als clienten. Dus Alia bevindt zich in goed gezelschap.

Gaat Alia ook het Westen veroveren met haar talent? Wat denk jij?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.