Saif Ali Khan had bijna de remake van Vikram Vedha geweigerd…en wel om deze reden

Saif Ali Khan had bijna de remake van Vikram Vedha geweigerd...en wel om deze reden

Bollywood acteur Saif Ali Khan heeft een geweldige line-up van films. Hij speelt de rol van Raavana in de film AdiPurush en in de remake van de Tamil film Vikram Vedha speelt hij een agent. In deze film is hij samen te zien met Hrithik Roshan. Er was echter wel wat twijfel bij Saif of hij de film wel moest doen…

Saif Ali Khan en Hrithik Roshan samen in een ruige thriller is een geweldige combinatie. Hier kijken we allemaal naar uit. In een recent interview deed Saif echter een eerlijke bekentenis. Hij zou de film niet hebben gedaan als de makers een dansscene met hem en Hrithik hadden gepland.

“Iedereen weet dat mijn dansvaardigheden niet eens in de buurt komen van Hrithik. En als de makers dat in gedachte zouden hebben, zou dat voor mij reden genoeg zijn geweest om de film niet te doen. Maar je moet als filmmaker ook niet helemaal goed bij je hoofd zijn als je mij en Hrithik samenbrengt in een dansnummer… tenzij je een hele vreemde film wil maken”, zegt hij lachend.

Saif Ali Khan en Hrithik Roshan komen na twee decennia weer samen in een film. Ze waren voor het eerst en laatst samen te zien in de film Na Tum Jaano Na Hum in 2002.

Vikram Vedha is een Tamil-thriller met in de hoofdrollen R Madhavan en Vijay Sethupathi.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.