Bollywood actrice Deepika Padukone speelt hoofdrol in en co-produceert film met STXfilms

Bollywood actrice Deepika Padukone speelt hoofdrol in en co-produceert film met STXfilms

Bollywood actrice Deepika Padukone gaat de hoofdrol spelen in een interculturele liefdeskomedie van STXFilms.

Deepika zal tevens het project co-produceren met haar bedrijf KA Productions. “Ka Productions is opgericht met het de missie om inhoudelijk sterke projecten met wereldwijde aantrekkingskracht te ontwikkelen en te produceren. Ik ben verheugd om samen te werken met STXfilms en Temple Hill Productions. Zij delen diezelfde ambitie en creatieve visie om impactvolle en dynamische interculturele verhalen aan de wereld te tonen.”

Adam Fogelson, voorzitter van STXfilms Motion Picture Group, zegt het volgende in een interview: “Er is een reden waarom Deepika één van de grootste wereldsterren uit India is. Zij is enorm getalenteerd met een aanstekelijke persoonlijkheid. En haar profiel als internationale superster blijft groeien.”
“Hoewel ze fenomenale successen heeft geboekt in veel Eros International-films, zijn we verheugd om met haar en onze vrienden bij Temple Hill een romantische komedie te maken. Wij geloven dat dit project ons de mogelijkheid geeft om gebruik te maken van de geest, stem, karakteristieken en levendigheid van India en New York op een manier zoals Crazy Rich Asians dat heeft gedaan; authentiek en fris.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.