Bollywood actrice Sherlyn Chopra beschuldigt Raj Kundra van aanranding

Bollywood actrice Sherlyn Chopra beschuldigt Raj Kundra van aanranding

Raj Kundra, die momenteel in de gevangenis zit voor zijn vermeende connectie in een aan pornografie gerelateerde zaak, wordt nu naar verluidt beschuldigd van aanranding door Bollywood actrice Sherlyn Chopra.

Raj werd op 19 juli gearresteerd en aangeklaagd voor het produceren en verspreiden van ‘volwassen content’ op verschillende platforms. Zijn hechtenis werd met 14 dagen verlengd en het onderzoek wordt voortgezet. Maar nu komt Sherlyn met een nieuwe zaak tegen Raj Kundra.

Sherlyn had in april 2019 aangifte gedaan tegen Raj wegens seksueel wangedrag. Naar verluidt had hij haar manager gebeld met het idee van ‘The Sherlyn Chopra App’, waarmee ze geld kan verdienen met de inhoud die ze upload op sociale media.

Ze voegt eraan toe dat Raj, na hun ontmoeting op 27 maart 2019, onaangekondigd bij haar thuis opdook omdat ze ruzie hadden via tekstberichten. Het rapport beweert verder dat Sherlyn verklaart dat Raj haar begon te kussen, ondanks haar verzet. Raj zou haar hebben verteld dat zijn relatie met zijn vrouw Shilpa Shetty Kundra ‘ingewikkeld’ was en dat hij altijd ‘gestrest’ was wanneer hij thuis was.

Het onderzoek gaat door.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.