Farhan Akhtar schittert in Bollywood film Toofan

Farhan Akhtar, die schittert als bokser in zijn nieuwste film Toofan, gaf onlangs te kennen dat het hem niet stoort dat mensen beweren dat deze Bollywood film vele overeenkomsten vertoont met Sultan (2016) waarin Salman Khan de hoofdrol heeft.

Farhan erkende dat beide films over sporters gaan maar voegde er meteen aan toe dat er een groot verschil is. “Hoewel er mogelijk overeenkomsten zijn in de structuur van beide films, verschilt de reis van de twee personages.” Mrunal Thakur en Paresh Rawal hebben ook een rol in deze film, die geregisseerd is door Rakeysh Omprakash Mehra. 

Farhan Akhtar en zijn collega’s zijn momenteel trots op het feit dat de poster van Toofan te zien is op een reclamebord bij Times Square in het Amerikaanse New York (foto). Momenteel is Shah Ruk Khan vol lof over deze film en heeft zelfs aangegeven dat meerdere soortgelijkige films geproduceerd moeten worden.

Toofan op reclamebord bij Times Square:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.