Zoon wijlen Bollywood acteur Irrfan Khan stopt met studie

Zoon wijlen Bollywood acteur Irrfan Khan stopt met studie

Zoon van wijlen Bollywood acteur Irrfan Khan, Babil Khan, stopt met studeren. “Vanaf nu richt ik mij volledig op mijn acteercarrière.”

Babil Khan, die aan de Universiteit van Westminster studeerde, is gestopt om zich te concentreren op zijn acteercarrière. Hij deelde het nieuws in een Instagram-bericht.

Babil schreef een emotioneel bericht voor al zijn vrienden met de aankondiging dat hij stopt met zijn studie om te gaan acteren. De 23-jarige deelde foto’s van zichzelf terwijl hij een scène opnam en bedankte hij zijn studiegenoten voor het feit dat hij zich thuis voelde ‘in een vreemde koude plaats’. Hij noemde ze zijn ‘echte vrienden’.

‘Ik zal jullie erg missen. Mijn mooie vrienden. Ik heb een heel hechte kring hier in Mumbai, letterlijk 2-3 vrienden in totaal. Jullie hebben mij allemaal een huis gegeven op een vreemde koude plek en gaven mij het gevoel dat ik erbij hoorde. Bedankt, ik hou van jullie. Film BA, ik stop vandaag, met meer dan 120 credits heb ik besloten om mijn volledig te richten op mijn acteercarriere. Vaarwel universiteit van Westminster. Ik hou van jullie, mijn beste vrienden.”

Binnenkort debuteert Babil met de Netflix-drama Qala, tegenover Triptii Dimri.
De film is geregisseerd door Anvitaa Dutt.
LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.