Bekijk de trailer van de Bollywood film Ray

Bekijk de trailer van de Bollywood film Ray

Het dreamteam van de Indiase Cinema heeft zich verzameld voor deze Bollywood anthologieserie getiteld Ray!

Ray is gebaseerd op vier werken van Satyajit Ray.

Satyajit Ray, een revolutionaire filmmaker, auteur en de maker van de iconische Feluda-serie, is ook bekend als auteur van enkele van de beste korte verhalen die India ooit heeft gekend. Deze verhalen variëren in genre en stijl, zitten vol spanning en plottwists die je niet ziet aankomen. En bevatten tevens een sterke emotionele kern die je tot het einde volledig in de ban houdt.

De serie bestaat uit vier verhalen over liefde, lust, verraad en waarheid. Elk verhaal in Ray onderzoekt kwetsbaarheden en meerdere tinten van elk personage.
Vier unieke individuen gaan bereiken geweldige dingen in hun respectievelijke vakgebieden. Maar zal hun succes hun eigen ondergang zijn? Heeft dit succes een prijs? Kijk hoe deze vier tijdloze verhalen zich ontvouwen.

De cast van deze serie bestaat uit een zeer gerenommeerde acteurs zoals Manoj Bajpayee, Kay Kay Menon, Chandan Roy Sanyal, Harshvarrdhan Kapoor, Ali Fazal en Radhika Madan.

De verhalen in Ray zijn geregisseerd door Abhishek Chaubey, Srijit Mukherji en Vasan Bala. De film gaat op 25 juni in première op Netflix.

Bekijk de trailer!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.