Volgende opnames Bollywood film Pathan in Europa

Volgende opnames Bollywood film Pathan in Europa

De Bollywood film Pathan is al voor 60 procent klaar. De laatste 40 procent van de film speelt zich af buiten India en volgens de laatste geruchten gaat het om een drietal landen in Europa.

De opnames van de film werden stopgezet vanwege de toename van het aantal besmettingen in India. Er wordt echter hard gewerkt om de komende weken weer van start te gaan met de opnames.

“Pathan zal in drie Europese landen worden opgenomen. Welke landen dit zijn en wanneer de opnames zullen plaatsvinden is vooralsnog moeilijk in te schatten. Dit hangt allemaal af van de regels in de Europese Unie. Producent Aditya Chopra doet er alles aan om alle crewleden te vaccineren, want dit kan een verplichting zijn. Echter, ligt het tempo van het vaccineren erg laag. De verwachting is dat er over een paar weken meer snelheid in komt. De makers kijken ook naar de mogelijkheid om Europese crew samen te stellen, die al volledig zijn gevaccineerd. Dit maakt het reizen ook makkelijk”, aldus een productiemedewerker.

“Over een paar weken weten we meer. Zodra er in Europa meer duidelijkheid is zal Yash Raj Films de knoop doorhakken en de drie landen bekend maken”, voegt hij toe. “Aditya Chopra haalt alles uit de kast om ervoor te zorgen dat Pathan er gelikt uitziet en voldoet aan de internationale normen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.