Bollywood actrice Dia Mirza laat zich niet vaccineren tegen COVID-19

Bollywood actrice Dia Mirza laat zich niet vaccineren tegen COVID-19

Bollywood actrice Dia Mirza, die samen met haar man Vaibhav Rekhi haar eerste kind verwacht, laat zich niet vaccineren tegen COVID-19. Dit op advies van haar arts. De vaccins die in India worden gebruikt zijn nog niet volledig getest.

Dia reageerde op een Twitter-gebruiker die het volgende bericht postte over een toename van moedersterfte als gevolg van Covid-19. “Ik wil nogmaals herhalen dat zwangere vrouwen moeten worden beschermd tegen nieuwe infecties door alle gepaste COVID-maatregelen te volgen, de noodzaak om door te gaan met het streven naar effectieve vaccinatie bij zwangere vrouwen, de noodzaak om vruchtbaarheidsbehandelingen uit te stellen wanneer infecties toenemen”, aldus de Twittergebruiker.

Dia retweette het bericht en reageerde: “Dit is echt belangrijk. Wil ook opmerken dat geen van de vaccinaties die momenteel in India worden gebruikt zijn getest op zwangere vrouwen of moeders die borstvoeding geven. Mijn arts heeft het afgeraden om je te laten inenten en zegt dat we deze vaccins pas kunnen nemen wanneer de vereiste klinische proeven zijn uitgevoerd.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.