Abhishek Bachchan en John Abraham in Bollywood film Dostana 2?

Abhishek Bachchan en John Abraham in Bollywood film Dostana 2?

De afgelopen dagen is er veel bericht over de Bollywood film Dostana 2. De producent beeindigde de samenwerking met Kartik Aaryan en is nu op zoek naar een vervanger. Fans hebben de oplossing: Breng Abhishek en John terug!

Dat is geen slecht idee. De makers hebben dit serieus overwogen. Ze weten nog niet op welke manier ze het originele Dostana duo terug kunnen brengen. “We weten niet hoe ze in het script passen, maar het is wel een idee dat we willen overwegen”, aldus een medewerker. Of dit betekent dat het duo Kartik en Lakshay gaan vervangen is niet duidelijk.

Dharma Productions liet in een verklaring weten dat ze opnieuw willen kijken naar de cast. “Het vervangen van Kartik kost ruim € 20 crore, maar het belangrijkste is dat we heel graag opnieuw willen beginnen”, voegt hij toe.

We zijn allemaal nieuwsgierig naar de vervanger van Kartik.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.