Bollywood actrice Sunny Leone vertelt over haar rol als werkende moeder

Bollywood actrice Sunny Leone vertelt over haar rol als werkende moeder

Sunny Leone heeft een plaats veroverd in Bollywood. Zij maakt in 2012 haar debuut met de film Jism 2 en is nu super populair. De actrice werkt hard en zorgt er ook voor dat haar kinderen zich thuis voelen in de drukke stad van Mumbai.

Sunny Leone is moeder van drie kinderen; Nisha, Asher en Noah. Het kan soms een zware taak zijn om een werkende moeder te zijn, maar Sunny ziet dat niet zo. “Ik ben niet anders dan een andere moeder met kinderen. Zowel mijn man als ik werken hard om ervoor te zorgen dat het ons gezin aan niets ontbreekt.”

Ze voegt toe dat thuiszitten niemand helpt. “Werken is een belangrijk onderdeel van ons leven, omdat het ons helpt om voor ons gezin te zorgen. Ik voel mij niet anders dan andere mensen met kinderen die werken. Ook tijdens de pandemie gaan we door. Ik voel mij redelijk veilig en word elke 2-3 dagen getest.”

De actrice is binnenkort in Anamika van Vikram Bhatt en de actrice maakt zelfs furore op diverse online platformen met haar verschillende projecten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.