Winnares Mrs. Sri Lanka verkiezing meteen weer onttroond vanwege scheiding

Screenshot filmpje van Colombo Gazette

Opmerkelijke beelden uit Sri Lanka. De winnares van de Mrs. Sri Lanka verkiezing kreeg de kroon als mooiste gehuwde vrouw van het land, maar die werd niet lang daarna van haar hoofd gerukt toen bleek dat ze gescheiden is.

De Mrs. World-verkiezingen zijn sinds 1984, in tegenstelling tot andere missverkiezingen, exclusief voor gehuwden. Winnares Pushpika De Silva zou gescheiden zijn en kon daarom niet worden uitgeroepen tot mooiste gehuwde vrouw.

Voor de ogen van hoge gasten, publiek en camera’s werd de kroon live weer van haar afgenomen waarna de nummer twee in de wedstrijd die kreeg. De Silva verliet vervolgens het podium en is woedend. Ze zegt namelijk dat hoewel ze gescheiden van haar man leeft, de twee nog steeds getrouwd zijn.

Dit zal zeker nog een staartje krijgen. Een filmpje van de kroning en de vrijwel onmiddellijke onttroning zie je hieronder:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.