Bollywood acteur Anupam Kher onthult dat zijn vrouw Kirron Kher lijdt aan bloedkanker

Bollywood acteur Anupam Kher onthult dat zijn vrouw Kirron Kher lijdt aan bloedkanker

Bollywood acteur Anupam Kher deelt via Twitter het verdrietige nieuws dat zijn vrouw Kirron Kher lijdt aan Myeloom, een vorm van bloedkanker. De acteur voegt er aan toe dat ze altijd een vechter is geweest en nu goed op weg is naar herstel.

“Om ervoor te zorgen dat de geruchten niet de overhand krijgen in deze situatie willen Sikandar en ik iedereen informeren dat Kirron is gediagnosticeerd met multiple myeloom, een bepaald type bloedkanker. Ze ondergaat momenteel een behandeling en wij zijn ervan overtuigd dat ze hier sterker uit zal komen. Wij zijn gezegend dat ze goed wordt verzorgd door een fenomenaal team van artsen. Ze is altijd een vechter geweest.”

“Zij zit vol liefde en daarom houden zoveel mensen van haar. Dus denk vooral vol liefde aan haar in je gebeden en in je hart. Ze is goed aan te herstellen en wij danken iedereen voor hun steun en liefde. Anupam en Sikandar.”

Er is bij bloedkanker sprake van abnormale celgroei in het bloed. De vormen lymfoom, leukemie en myeloom komen het vaakst voor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.