Tiger Shroff keert terug in het vervolg op Bollywood film War

Tiger Shroff keert terug in het vervolg op Bollywood film War

Het langverwachte vervolg op de succesvolle Bollywood film War is nu bijna realiteit. Yash Raj Films heeft plannen om niet alleen de franchise nieuw leven in te blazen, maar ook het personage van Tiger.

“War was echt een compleet nieuwe ervaring. En het feit dat ik mocht samenwerken met mijn idool Hrithik is een ervaring dat ik mijn hele leven zal koesteren. Hij is altijd al een inspiratiebron voor mij geweest. En om hem dan van dichtbij op de set mee te mogen maken was een geweldige leerervaring.”

Voor wat betreft het terugbrengen van mijn personage… het enige wat ik op dit moment wil zeggen is: je hebt in War geen lijk gezien van mijn personage of wel? Er zijn zoveel manieren om het script voor War 2 te schrijven”, zegt Tiger met een lach.

Tiger werkt momenteel aan de films Heropanti 2 en Baaghi 4.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.