Karan Johar boos op Bollywood acteur Kartik Aaryan

Karan Johar boos op Bollywood acteur Kartik Aaryan

Bollywood producent Karan Johar is zeer teleurgesteld in Kartik Aaryan. Volgens Karan is Kartik niet duidelijk over zijn beschikbaarheid.

Bijna iedere acteur in Bollywood wil samenwerken met Karan Johar. Zo ook Kartik Aaryan. Hij kreeg de kans met Dostana 2. Geen enkele acteur was bereid om de broer van Janhvi te spelen, maar Kartik wilde erg graag samenwerken met Dharma Productions, dat het hem niet uitmaakte om welke rol het ging. Hij zag het als een mooie uitdaging om dit geloofwaardig te brengen. De opnames gingen vorig jaar van start, maar door de pandemie zijn de opnames stilgezet. Dit is hoe de problemen tussen Karan en Kartik zijn ontstaan.

Nu Kartik weer aan het werk is heeft hij ervoor gekozen om eerst de film van Ram Madhvani, Dhamaka, af te ronden. Karan was niet gecharmeerd van dit nieuw. “Kartik had zijn zorgen geuit om te starten met opnames tijdens de pandemie. Het argument was dat hij koos voor zijn eigen veiligheid. Karan begreep dat en zette hem ook niet onder druk. Maar inmiddels is Kartik wel begonnen aan de opnames van Dhamaka en hij heeft Karan hier niet over geïnformeerd. Karan was boos en teleurgesteld”, zegt een productiemedewerker.

Vervolgens deed Kartik het ondenkbare en dat had grotere gevolgen. “Kartik dacht dat hij de hoofdrol zou spelen in Yoddha, maar die film had Dharma aan Shahid Kapoor gegeven. Shahid heeft inmiddels het project weer verlaten, maar Kartik is niet opnieuw benaderd. En aangezien Kartik niet beschikbaar is voor Dostana 2 start Karan binnenkort met de opnames van Mr. Lele met Vicky Kaushal en Janhvi Kapoor. Kartik kwam terug op zijn beschikbaarheid, maar dit was te laat. Karan was boos dat Kartik Janhvi liet kiezen tussen Dostana 2 en Mr. Lele. Op dit moment spreken Karan en Kartik niet meer met elkaar”, voegt hij toe.

Dit probleem speelt echter niet alleen bij Kartik, zegt een Business Analist. “De realiteit is dat Kartik deel uitmaakt van diverse projecten. En hij is niet de enige. Dat geldt voor de meeste beroemdheden. Het is dus niet helemaal zijn schuld.”

“Daarnaast ben je ook afhankelijk van richtlijnen buiten India. Dostana 2 wordt deels in Engeland opgenomen en dan ben je volledig afhankelijk van de regelgeving in dat land. Pas wanneer de lockdown-richtlijnen het toelaten, mogen er opnames plaatsvinden.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.