Bollywood actrice Alia Bhatt start filmproductie-bedrijf

Bollywood actrice Alia Bhatt start filmproductie-bedrijf

Bollywood actrice Alia Bhatt heeft de stap gemaakt naar producent. Haar productiebedrijf heet Eternal Sunshine. Haar eerste film is getiteld Darlings en wordt gemaakt in samenwerking met Shah Rukh Khan’s Red Chillies Entertainment.

De 27-jarige actrice is erg gelukkig met de stap. Ze maakte het nieuws bekend via Instagram. “Ik ben zo blij om het volgende aan te kondigen…. Productie! Laat ons verhalen vertellen. Blij verhalen. Mooie verhalen. Echte verhalen. Tijdloze verhalen.”

In haar volgende post kondige Alia haar eerste productie aan. “Deze is speciaal. Dit is de aankondiging van Darlings, mijn allereerste productie onder Eternal Sunshine in samenwerking met Red Chillies Entertainment van mijn favoriet Shah Rukh Khan.”

Darlings, met in de hoofdrollen Alia Bhatt, Shefali Shah, Roshan Mathew en Vijay Varma, wordt omschreven als een duistere komedie.

Films produceren is Alia natuurlijk niet vreemd. Als dochter van Mahesh Bhatt bevond ze zich van jongs af aan regelmatig op de set en leerde ze al snel alle aspecten kennen van het vak.

Alia heeft een drukke agenda voor 2021. Naast huwelijksgeruchten staan er drie grote films op de planning voor release: Brahmastra, Gangubai Kathiawadi en RRR.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.