Vidhu Vinod Chopra hint naar vervolg op Bollywood hit PK

Vidhu Vinod Chopra hint naar vervolg op Bollywood hit PK

Filmproducent Vidhu Vinod Chopra heeft een sterkste hint gegeven over een mogelijk vervolg op de Bollywood kaskraker PK,met in de hoofdrollen Aamir Khan, Anushka Sharma en Sushant Singh Rajput, uit 2014.

Er zijn plannen om met een vervolg te komen op PK. “We willen absoluut een vervolg maken. In PK zie je aan het einde van de film dat we het personage van Ranbir Kapoor op de planeet laten landen, dus dat geeft ons de mogelijkheid om verder te gaan. Maar Abhijat Joshi heeft het vervolg nog niet geschreven. De dag dat hij het schrijft, zullen we het maken”, aldus Vidhu Vinod Chopra.

Hij voegt toe dat het hem niet om het geld gaat. “Wij houden ons niet bezig met het geld dat de film zal opbrengen. Wij zijn bezig met het maken van films. Als het ons puur om het verdienen van geld zou gaan zouden wij inmiddels zes of zeven delen van Munnabhai hebben gemaakt en twee of drie films voor de PK-franchise. Wij verkiezen geluk en vrede boven geld.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.