Bollywood actrice Kareena Kapoor Khan: “Geen spijt dat ik Ram-Leela heb geweigerd”

Bollywood actrice Kareena Kapoor Khan: "Geen spijt dat ik Ram-Leela heb geweigerd"

Niet Deepika Padukone, maar Kareena Kapoor Khan zou de hoofdrol hebben gespeeld in de Bollywood hit Goliyon Ki Raasleela Ram-Leela uit 2013. Maar op het laatste moment, slechts een paar dagen voordat de opnames van start gingen, besloot ze uit het project te stappen.

Iedere acteur en actrice heeft weleens spijt wanneer ze een film weigeren en deze film blijkt vervolgens een van de meest succesvolste films te zijn in de geschiedenis van de Indiase Cinema. Dat overkwam ook Kareena Kapoor Khan, maar ze zegt nooit spijt te hebben gehad van haar beslissing.

“Ik moet bekennen dat ik gek ben. Er zijn momenten geweest dat ik een film had getekend. Maar toch voelde het niet goed. Ja, ik had Ram-Leela moeten doen, maar ik ben van gedachten veranderd. Ik besloot om Gori Tere Pyaar Mein te doen”, zegt Kareena.

“Bij mij draait het allemaal om mijn stemming. Ik heb nergens spijt van. In mijn carriere heb ik met een aantal goede regisseurs mogen werken. En ja, ik heb de kans gemist om met Sanjay Leela Bhansali te werken. Maar er is altijd een volgende keer! Ik ben de enige actrice die kan zeggen dat ik films aan andere actrices geef.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.