David Dhawan over de vergelijking van Varun Dhawan met komedie koning van Bollywood Govinda

David Dhawan over de vergelijking van Varun Dhawan met komedie koning van Bollywood Govinda

De remake van de populaire Bollywood hit Coolie No 1 is nu te bekijken op Amazon Prime Video. De hoofdrol wordt gespeeld door Varun Dhawan. En uiteraard wordt de performance van Varun naast die Govinda gelegd. Wie deed het beter? Regisseur David Dhawan is van mening dat er geen sprake is van een vergelijking.

“Ten eerste lijkt Varun helemaal niet op Govinda. Govinda was op zichzelf al een legende met een stijl die niemand kan kopiëren. Wat Govinda en ik samen deden in films als Haseena Maan Jayegi, Hero No 1 en Coolie No 1 kan met geen enkele andere acteur worden herhaald. Vooral niet met Varun.”

“Varun is een compleet andere acteur dan Govinda of wat dat betreft ook Salman Khan. Toen Varun de remake van Judwaa deed probeerde hij Salman niet te kopiëren. Geen enkele acteur kan doen wat Govinda en Salman kunnen en hebben gedaan. Varun in Coolie No.1 is anders dan Govinda uit het origineel net zoals hij anders was dan Salman in Judwaa”, aldus David Dhawan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.