Zoon Bollywood acteur Aamir Khan klaar voor debuut

Zoon Bollywood acteur Aamir Khan klaar voor debuut

In 2019 werd Bollywood acteur Aamir Khan gevraagd naar de carrière plannen van zijn zoon, Junaid Khan. Aamir gaf aan dat hij meer geïnteresseerd was in theater dan in films. Maar een jaar later blijkt dat Junaid toch voor Bollywood kiest. Volgens de laatste berichten staat Yash Raj Films achter zijn debuut dat geregisseerd zal worden door Siddharth P Malhotra.

De film is gebaseerd op een smaadzaak uit 1862. Religieus leider Jadunathji Brijratanji Maharaj had een zaak aangespannen tegen hervormer-journalist Karsandas Mulji, voor het schrijven van een “lasterlijk” artikel in de Gujarati-krant Satyaprakash. Maharaj beweerde dat de beweringen van de journalist dat hij seksuele contacten had gehad met toegewijde vrouwen ongegrond waren.

Producer Aditya Chopra en regisseur Siddharth zien dit voor zich als een groot periodiek drama dat authentiek is voor die periode. De set wordt momenteel gebouwd en Siddharth hoopt begin 2021 te kunnen starten met de opnames.

Junaid is gecast voor de rol van journalist Mulji. De rest van de cast wordt binnenkort bekendgemaakt. Junaid studeerde aan de American Academy of Dramatic Arts in Los Angeles voordat hij in 2017 zijn debuut op het podium maakte. Sindsdien schitterde hij in verschillende toneelstukken, waaronder Medea, dat werd geregisseerd door zus Ira Khan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.