Sooraj Pancholi geeft toe dat het moeilijk is om werk te vinden in Bollywood

Sooraj Pancholi geeft toe dat het moeilijk is om werk te vinden in Bollywood

Sooraj Pancholi heeft een vrij turbulente tijd achter de rug in Bollywood. Hij maakte zijn debuut in 2015 met Hero en daarna volgde de film Satellite Shankar in 2019.

Sinds zijn naam zeven jaar geleden in verband werd gebracht met de dood van actrice Jiah Khan is het leven niet meer hetzelfde voor Sooraj. In een recent interview geeft hij toe dat het niet makkelijk is om aan werk te komen.

“Er zijn heel weinig mensen geïnteresseerd in een samenwerking met mij. De zaak is ook nog niet afgesloten en mensen willen mij dan toch niet benaderen voor projecten. Dat valt mij zwaar. Het kost veel moeite om aan werk te komen.”

Ook dit jaar was een zwaar jaar voor Sooraj. Hij werd namelijk opnieuw betrokken bij een zelfmoordzaak, namelijk die van Sushant Singh Rajput. Sooraj zegt dat het hem heeft geraakt. “Ik vind het moeilijk om over dingen te praten die mij dwars zitten. Mijn moeder is mijn rots in de branding. Ze zei dat ik nooit iets in mijn hart moet bewaren. Maar dat ik altijd met mijn ouders kan praten over alles. Ze kent mij heel goed. Ik ben een introvert en houd dingen binnen tot grote bezorgdheid van mijn ouders.”

“Ik heb geen andere keus dan ervoor te kiezen om positief te blijven. Laten we hopen op het beste.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.