Bollywood actrice Kareena Kapoor Khan is ook tijdens zwangerschap de grote favoriet van de reclamewereld

Bollywood actrice Kareena Kapoor Khan is k tijdens zwangerschap de grote favoriet van de  reclamewereld

Bollywood actrice Kareena Kapoor Khan heeft zich de afgelopen twee decennia niet alleen ontpopt als een grote filmster met een sterke fanbase, maar ze is ook een grote favoriet bij bekende merken. Ze is het gezicht geweest van enkele van de grootste merken die relevant zijn voor niet alleen de Indiase markt, maar ook internationaal. En dat is niet veranderd tijdens haar zwangerschap.

De actrice is door de jaren heen het gezicht geweest van diverse producten variërend van gadgets, frisdranken, onroerend goed, shampoo, zeep en verf tot sportkleding en zwangerschapskits. De actrice heeft echter bij verschillende gelegenheden laten weten dat ze niet gelooft in het onderkennen van niet-vegetarisch voedsel, alcoholische dranken en sigaretten. Kareena is een van de best betaalde vrouwelijke ambassadeurs van merken in het land. Ze heeft tevens de meeste merken op haar naam staan.

“Kareena is een machtige naam in de reclamewereld. Ze staat bekend als een gedegen professional. Haar zwangerschap heeft haar er niet van weerhouden om gewoon door te gaan met werken. En dat zorgde ervoor dat ze tijdens haar zwangerschap zelfs de meeste aanbiedingen heeft ontvangen om het gezicht te worden van diverse merken.”

“Ze bleef werken toen ze zwanger was van Taimur en ook ditmaal is dat niet anders. Er is iets wat haar het aanspreekpunt maakt voor verschillende merken. Bedrijven houden van haar, omdat ze zorgt voor een interessante mix van fantasie en herkenbaarheid”, aldus een business analist. “Tijdens de pandemie werkte ze samen met haar echtgenoot Saif Ali Khan aan de promotie voor babyverzorgingsproducten.”

Haar imago als een beroemdheid die er niet voor terugdeinst om haar leven aan haar fans te tonen op een manier die dichtbij en persoonlijk is, heeft hen doen geloven in haar en dus in de producten die ze promoot. Ze is niet te stoppen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.