Manager Bollywood actrice Deepika Padukone onvindbaar na inval in haar woning

Manager Bollywood actrice Deepika Padukone onvindbaar na inval in haar woning

De manager van Bollywood actrice Deepika Padukone, Karishma Prakash, is onvindbaar. Karishma dient zich te melden bij de NCB (Narcotics Control Bureau).

Na uitvoerig onderzoek bleek dat Karishma wel degelijk contact heeft gehad met drugshandelaren. De NCB heeft na een tip een inval gedaan in het huis van Karishma. In haar woning is een hoeveelheid drugs gevonden. Karishma was zelf niet aanwezig tijdens de inval.

De NCB heeft een dagvaarding uitgestuurd. Ze wordt verzocht zich spoedig te melden. Wanneer zij zich niet meldt, kan dit haar grote problemen opleveren. De NCB deinst er niet voor terug om streng op te treden.

Zowel Deepika als Karishma zijn al eerder door de NCB ondervraagd.

1 REACTIE

  1. De naam ,,Bollywood,, moeten ze veranderen in ,,NOLLYWOOD,,.
    De hindoestaanse film industrie is geen plek meer voor het gezin, cultuur of traditie weergave. Noch voor een harmonische bevordering voor de maatschappij of een brug elkaar voor een bindende factor aan de diverse culturen.

    Door de jaren heen is de filmindustrie veranderd in een sex branche met gebruik en de handel in verdovende middelen en drugsgebruik en drugshandel. Deels wordt het door de maffia gecontroleerd en zo wordt zwartgeld wit gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.