Bollywood film DDLJ wordt wereldwijd opnieuw uitgebracht ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum

Bollywood film DDLJ wordt wereldwijd opnieuw uitgebracht ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum

Vorige week werd gevierd dat het 25 jaar geleden was dat de iconische Bollywood film Dilwale Dulhania Le Jayenge werd uitgebracht. Op sociale media gonsde het van de berichten van fans die het jubileum vierden. Het enige dat ontbrak was een bioscoopzaal om naar de film te kijken. Daarom zullen velen enthousiast reageren nu bekend is dat de film op de agenda staat voor een wereldwijde re-release.

De film zal naar verluidt opnieuw worden uitgebracht in onder andere Duitsland, de Verenigde Arabische Emiraten, Saoedi-Arabië, Qatar, De Verenigde Staten, Engeland, Canada, Mauritius, Zuid-Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland, Fiji, Noorwegen, Zweden, Spanje, Zwitserland, Estland en Finland.

“DDLJ is een film die ervoor zorgde dat mensen verliefd werden. De film won de harten van mensen over de hele wereld, waar deze ook werd vertoond. Tijdens dit speciale 25-jarig jubileum zijn we erg blij om aan te kondigen dat we DDLJ opnieuw zullen uitbrengen, zodat het publiek nogmaals van deze cultklassieker kan genieten. Het publiek over de hele wereld krijgt de kans om de film nogmaals op het grote scherm te bekijken, aangezien de plannen voor een re-release plaatsvindt in verschillende belangrijke diaspora en niet-diaspora wereldwijde markten”, aldus Nelson D’Souza, Associate Vice President – International Distribution YRF.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.