Moeder van Bollywood acteur Hrithik Roshan positief getest op corona

Moeder van Bollywood acteur Hrithik Roshan  positief getest op corona

De moeder van Hrithik Roshan, Pinkie Roshan, heeft bevestigd dat ze enige tijd geleden het coronavirus heeft opgelopen en in isolatie zit. Ze zegt dat ze asymptomatisch is.

De hele familie Roshan verbleef in een huis tijdens de lockdown, maar zijn nu op verschillende plaatsen. Rakesh Roshan en zijn vrouw zijn naar hun boerderij vertrokken, Hrithik zit weer in zijn eigen huis aan het strand en de ex-vrouw van Hrithik is inmiddels met de twee jongens naar haar eigen huis terug.

“Elke 20 dagen laten wij iedereen uit voorzorg testen. Dit gaat dan om al onze familieleden en het personeel. Ik heb geen symptomen en mijn doktoren vertelden mij dat mijn yoga- en trainingsregime er in grote mate toe hebben bijgedragen om dit onder controle te houden. Het betekende echter wel dat ik het virus al 15 dagen in mij heb gehad. Er wordt van mij verwacht dat ik weer snel een test moet doen en laten we hopen dat deze negatief zal zijn”, aldus de moeder van Hrithik Roshan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.