VIDEO: Neha Kakkar daadwerkelijk getrouwd met Rohanpreet Singh

Neha Kakkar is op zaterdag 24 oktober daadwerkelijk getrouwd met Rohanpreet Singh tijdens een traditionele Anand Karaj-ceremonie in Delhi. Velen dachten dat de aankondiging van het huwelijk weer een publiciteitsstunt was. Dit nadat Neha een poster van hun nieuw Bollywood nummer Nehu Da Vyah deelde in dezelfde periode.

De huwelijksceremonie werd bijgewoond door vrienden en familie van het echtpaar. De pasgetrouwden gingen na de bruiloft naar Punjab voor een grote receptie. Voorafgaand aan de hoofdceremonie had het echtpaar een geweldige tijd samen tijdens hun pre-huwelijksfeesten. De foto’s van hun haldi-ceremonie werden door Neha gedeeld op haar officiële Instagram-account.

Neha Kakkar kondigde op 9 oktober haar relatie met Rohanpreet Singh aan op sociale media door middel van een foto. Sindsdien hebben zij verschillende foto’s samen gedeeld.

Hieronder een filmpje waarbij beide symbolisch het jawoord geven door een mala over elkaars nek te hangen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.