Zanger Kumar Sanu positief getest op coronavirus

De bekende Indiase playbackzanger Kumar Sanu is afgelopen week positief getest op het coronavirus. De Bollywood zanger had plannen om woensdag 14 oktober naar de Verenigde Staten te vertrekken, om op dinsdag 20 oktober zijn 63e verjaardag te vieren in Los Angeles. Door zijn besmetting zijn alle plannen in de war geraakt.

Zijn vrouw deelde aan Bombay Times mee dat hij nu op 8 november naar de VS komt als hij zich goed voelt. “Op dit moment staat hij onder verplichte quarantaine. Hij verlangt er al negen maanden naar om ons te ontmoeten. Als hij later niet meer kan reizen, zal zijn familie naar Mumbai afreizen om alle aanstaande hoogtijdagen met hem te vieren”.

Sanu, bekend als de King of Melody, heeft duizenden liedjes in verschillende talen op zijn naam staan in zijn 34-jarige carrière. Enkele van zijn hitnummers zijn onder meer ‘Ek Ladki Ko Dekha’, ‘Dheere Dheere Se Meri Zindagi Mein Aana’ en ‘Saajanji Ghar Aaye’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.