Bollywood zanger SP Balasubramaniam overleden

Bollywood zanger SP Balasubramaniam overleden

Bollywood zanger SP Balasubramaniam is vandaag overleden na bijna twee maanden in het ziekenhuis te hebben gelegen. De zanger is het meest bekend van zijn nummer Dil Deewana uit de film Maine Pyar Kiya en Didi Tera Deewar Deewana van Hum Aapke Hain Koun.

De 74-jarige werd op 5 augustus in het ziekenhuis opgenomen, nadat hij positief was getest op het coronavirus. Hij testte een maand later negatief. De artsen besloten hem vooralsnog aan de beademing te laten om zijn ademhaling te ondersteunen. Zijn gezondheid leek te verbeteren, maar gisteren werd bekend dat de artsen er alles aan doen om hem in leven te houden.

Donderdag 24 september gaf zijn arts in een persconferentie een update. “Thiru SP Balasubrahmanyam werd op 5 augustus bij MGM Healthcare opgenomen. Zijn toestand is de afgelopen 24 uur verder verslechterd, wat maximale levensondersteuning rechtvaardigt. Hij is buitengewoon kritisch. Het team van experts van MGM Healthcare houdt zijn gezondheidstoestand nauwlettend in de gaten.”

Sinds het nieuws over de dood van de zanger bekend werd, heeft een aantal vooraanstaande sterren uit de filmindustrie hun verdriet en condoleances uitgesproken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.