Bollywood actrice Rhea Chakraborty zit tot 6 oktober in de gevangenis

Bollywood actrice Rhea Chakraborty zit tot 6 oktober in de gevangenis

Bollywood actrice Rhea Chakraborty blijft tot dinsdag 6 oktober in de gevangenis. Dit nieuws is vandaag bekendgemaakt.

De gerechtelijke hechtenis van de actrice eindigde vandaag. Rhea werd op 9 september gearresteerd. Zij werd opgepakt op verdenking van handel in drugs. Dit kwam naar voren toen het CBI verder dook in het onderzoek naar de dood van Sushant Singh Rajput.

Het Narcotics Control Bureau (NCB) beschrijft de 28-jarige actrice als een “actief lid van een drugssyndicaat”, aldus de Indiase nieuwszender NDTV. Sinds haar arrestatie is een aantal andere Bollywood-namen in verband gebracht met het onderzoek, waaronder Shraddha Kapoor, Sara Ali Khan en Rakul Preet Singh. Er zijn tevens enkele bekende namen opgeroepen voor verhoor, waaronder de manager van Deepika Padukone, Karisma Prakash, en Jaya Saha, directeur van talentenbureau.

De advocaat van Rhea hoopt haar op borgtocht vrij te kunnen krijgen. Deze hoorzitting vindt morgen plaats.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.