Bollywood actrice Anushka Sharma krijgt hoofdrol in Adipurush aangeboden

Bollywood actrice Anushka Sharma krijgt hoofdrol in Adipurush aangeboden

Bollywood filmmaker Om Raut heeft Prabhas en Saif Ali Khan gecast voor zijn volgende grote film. Uiteraard is er dan veel nieuwsgierigheid wie de vrouwelijke hoofdrol op zich zal nemen. Na gesprekken met Keerthy Suresh en Kiara Advani is de film aangeboden aan Anushka Sharma.

De rol van Sita, zoals het personage heet, is een zeer uitdagende rol. Daarnaast is het voor een acteur altijd een geweldige ervaring om in een film te zitten dat zich afspeelt in een hele andere periode. Dat ziet Anushka wel zitten.

“Anushka Sharma is de beste kanshebber voor de rol. Om heeft haar recent ontmoet. Zij was overweldigd door zijn visie. Anushka reageerde erg enthousiast en wil heel graag deel uitmaken van dit project. Om was ook zeer positief en naar alle waarschijnlijkheid zal zij Sita spelen”, aldus een productiemedewerker.

Anushka is op dit moment zwanger van haar eerste kind. Als zij dit project tekent, dan wordt dit haar eerste film in twee jaar tijd. Het is nog afwachten wanneer de actrice dan kan en wil beginnen met de opnames.

Om wil in 2021 starten met de opnames. En de release zal dan ergens in 2022 plaatsvinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.