Sadak 2 krijgt laagste filmwaardering op IMDb ooit

Bollywood film Sadak 2 eerste film op IMDb met de laagste beoordeling

De Bollywood film Sadak 2, met in de hoofdrollen Alia Bhatt, Aditya Roy Kapur en Sanjay Dutt is op IMDb op dit moment de slechts gewaardeerde film ooit. De film kreeg meer dan 66.475 stemmen en staat genoteerd met een score van 1.0.

IMDb is een platform dat films rangschikt op basis van stemmen van het publiek. En zo te zien heeft het publiek hier duidelijk haar mening laten zien.

De film ging in première op Disney + Hotstar. Filmrecensenten waren niet blij en zeiden dat het de charme mist van het origineel dat als klassieker wordt beschouwd. Naast de slechtste rating op IMDb is ook de trailer van de film een van de meest disliked video’s allertijden.

De film, maker Mahesh Bhatt en zijn dochter Alia Bhatt kregen veel kritiek, omdat ze nepotisme in de filmindustrie promoten. De toenemende wrok van het publiek tegen starkids is verdubbeld na het plotselinge overlijden van acteur Sushant Singh Rajput.

Alia Bhatt werkt op dit moment aan Sanjay Leela Bhansali’s Gangubai Kathiawadi en SS Rajamouli’s RRR. Aditya Roy Kapur is binnenkort te zien in Anurag Basu’s Ludo.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.