Trailer Sadak 2 stoot Justin Bieber van nummer 2 positie in lijst van meeste dislikes ooit

Trailer Bollywood film Sadak 2 stoot Justin Bieber van de nummer 2 positie in de lijst van meeste dislikes ooit

De trailer van de Bollywood film Sadak 2, geregisseerd door Mahesh Bhatt, is een van de de populairste video’s op YouTube India. De trailer is maar liefst 61 miljoen keer bekeken en ontving duizenden reacties. Maar niet omdat het publiek erg uitkijkt naar de release van de film.

De film, met in de hoofdrollen Alia Bhatt, Pooja Bhatt, Sanjay Dutt en Aditya Roy Kapur, heeft een zeldzame prestatie geleverd door de op een na meest “niet geliefde” video ter wereld te worden. De trailer heeft momenteel 12 miljoen dislikes en daarmee verslaat de trailer het nummer Baby van zanger Justin Bieber dat 11,63 miljoen dislikes heeft.

Sadak 2 wordt erg bekritiseerd omdat het nepotisme zou propageren, in een tijd waarin woedende fans gerechtigheid willen voor Sushant Singh Rajput. Sinds zijn overlijden geeft een groot gedeelte van het publiek aan om starkids te boycotten.

Wat vind jij van de trailer?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.