Vrouw van Bollywood acteur Sanjay Dutt waarschuwt fans om niet “ten prooi te vallen aan ongegronde geruchten”

Vrouw van Bollywood acteur Sanjay Dutt waarschuwt fans om niet "ten prooi te vallen aan ongegronde geruchten"

De vrouw van Bollywood acteur Sanjay Dutt, Maanayata Dutt, heeft in een verklaring alle fans bedankt voor de goede wensen voor haar man. Daarnaast verzoekt ze hen niet ten prooi te vallen aan “ongegronde geruchten”.

De acteur, bij wie het gerucht gaat dat hij stadium drie van longkanker heeft, zal naar de VS reizen voor behandeling.

“Ik wil iedereen bedanken voor alle mooie wensen en gebeden voor Sanju’s snelle herstel. We hebben alle kracht en gebeden nodig om deze fase te doorstaan. De familie heeft de afgelopen jaren veel meegemaakt en ik heb er vertrouwen in dat ook dit een fase is en voorbij zal gaan.”

“Het is mijn oprechte verzoek aan fans van Sanju om niet ten prooi te vallen aan speculaties en ongegronde geruchten, maar ons te helpen met jullie liefde, warmte en steun. Sanju is altijd een vechter geweest, net als onze familie. God heeft er opnieuw voor gekozen om ons te testen en om de uitdagingen die voor ons liggen te overwinnen. Het enige wat we nodig hebben zijn jullie gebeden en zegeningen en ik ben ervan overtuigd dat we dit kunnen winnen, zoals altijd. Laten we van deze gelegenheid gebruik maken om positiviteit te verspreiden.”

De 61-jarige Bollywood acteur werd op 8 augustus opgenomen in het ziekenhuis na ademhalingsproblemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.