Familie van Bollywood celebrity manager Disha Salian verzoekt iedereen geen geruchten te verspreiden

Familie van Bollywood celebrity manager Disha Salian verzoekt iedereen geen geruchten te verspreidenNa het overlijden van Bollywood celebrity manager Disha Salian vorige maand, deden al snel geruchten de ronde over haar zelfmoord. Met het overlijden van Sushant Singh Rajput kreeg dit een nieuwe wending toen werd gesuggereerd dat Disha een relatie zou hebben gehad met Sooraj Pancholi en zwanger zou zijn geweest van zijn kind. Hij ontkende het verhaal. En nu komt haar familie met een officieel bericht als reactie op deze geruchten.

„Aan wie dit ook leest: U kent ons of Disha al dan niet persoonlijk. Maar we hebben allemaal één ding gemeen. Wij zijn allemaal mensen en hebben het vermogen om te voelen. Daarom hopen wij dat jullie onze pijn begrijpen. Wij hebben iemand verloren van wie wij hielden. Het verlies raakt ons enorm en is niet te verwerken.”

“Het is een moeilijke situatie voor ons, omdat we nog steeds proberen om te accepteren wat er is gebeurd. Maar tegelijkertijd worden we geconfronteerd met zeer verontrustende en onnodige geruchten, complottheorieën en speculaties die niet alleen onwaar zijn, maar ook onrust veroorzaken bij haar ouders en naasten.”

?„Terwijl wij ons verlies blijven betreuren, hebben wij een verzoek aan iedereen. Help ons hier doorheen door deze nepgeruchten niet te verspreiden of aan te moedigen. Deze worden verspreid door mensen die hun eigen agenda voeren en proberen te profiteren van iemands dood.”

„Disha was iemands dochter, iemands zus en iemands vriendin. Jullie hebben allemaal iemand die deze rollen in jullie levens vervuld. Den hier over na en vertel ons hoe jij je zou voelen wanneer dit jouw dierbaren overkomt.”

„Empathie is de basis dat ons allemaal mens maakt. Laten we dus eerst mens zijn. Laat haar alsjeblieft in vrede rusten en laten we vriendelijkheid verspreiden.”

Disha, de ex-manager van Sushant Singh Rajput en Varun Dhawan, pleegde op 8 juni zelfmoord door van een gebouw te springen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.