Vervolg op Bollywood film Rehnaa Hai Terre Dil Mein

Vervolg op Bollywood film Rehnaa Hai Terre Dil MeinDe romantische Bollywood komedie Rehnaa Hai Terre Dil Mein uit 2001 krijgt naar verluidt, 20 jaar na haar release, een vervolg.

De film, met in de hoofdrollen R Madhavan en Dia Mirza, was geen hit. Maar de soundtrack blijft een favoriet bij muziekliefhebbers. De makers van de film hebben nu een script gevonden dat geschikt is bevonden als vervolg.

“De makers speelden al jaren met het idee. Ze hadden enkele concepten op de plank liggen, maar niets leek te werken. Nu hebben ze een script gevonden dat iedereen aanspreekt. Daarnaast is het een natuurlijk verloop van het leven van de personages in het verhaal. De makers zijn nu bezig met de laatste aanpassingen.”

De verwachting is dat Madhavan en Dia Mirza ook in het vervolg een rol zullen spelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.