Bollywood acteur Sushant Singh Rajput pleegt zelfmoord

Bollywood acteur Sushant Singh Rajput pleegt zelfmoordBollywood acteur Sushant Singh Rajput heeft zelfmoord gepleegd. De 34-jarige acteur leed blijkbaar aan een depressie. Volgens de laatste berichten werd hij vanmorgen gevonden in zijn appartement in Mumbai.

Sushant begon zijn carrière op televisie en groeide uit tot een tv-ster dankzij zijn werk in de serie Pavitra Rishta. Hij maakte zijn Bollywood-debuut met de film Kai Po Che en speelde later in films als MS Dhoni, PK en Kedarnath. Zijn laatste film was Chhichhore.

Bollywood reageert geschokt op het nieuws van zijn overlijden.

“Eerlijk, dit nieuws heeft mij geschokt en sprakeloos achtergelaten. Ik herinner mij #SushantSinghRajput’s acteerprestatie in Chhichhore en ik vertelde producent Sajid nog hoeveel ik van de film had genoten en er deel van had willen uitmaken. Zo’n getalenteerde acteur… moge God zijn familie kracht geven”, aldus Akshay Kumar.

“Wat een tragisch verlies”, zegt Ajay Devgn. Acteur Riteish Deshmukh kon zijn reactie niet in woorden onderbrengen.

1 REACTIE

  1. Moge de Here hem een plek geven in zijn heilig rijkdom
    Shushant we gaan je missen hier in Suriname wij (mijn kids en ik) hebben ook genoten van je series en film ??moge je ziel in vrede rusten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.