Bollywood acteur Akshay Kumar enige Indiase ster op de Forbes-lijst van 2020

Bollywood acteur Akshay Kumar enige Indiase ster op de Forbes-lijst van 2020

Bollywood acteur Akshay Kumar is de enige Indiase ster die in de Forbes-lijst van World’s 100 Highest-Paid Celebrities 2020 staat vermeld. Hij staat nummer 52 in de lijst van dit jaar, met een winst van vóór belastingaftrek van $48 miljoen. Hij verdiende vorig jaar meer dan Brad Pitt en Tom Cruise. De 52-jarige acteur had vorig jaar een reeks hits, waaronder Kesari, Mission Mangal, Housefull 4 en Good Newwz.

Akshay reageerde op het nieuws. “Ik wilde gewoon ongeveer 1 crore rupees (10.000.000) verdienen, meer niet. Maar ik ben ook een mens en toen ik mijn eerste crore maakte, dacht ik: waarom kan ik geen 100 crores verdienen? Om eerlijk te zijn ging ik er ook gewoon voor.”

In zijn verdiensten is ook zijn recente samenwerking met Amazon Prime Video opgenomen. Akshay maakt namelijk dit jaar digitale debuut met The End.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.